Mijn Visie

"Weet waarom je eet ?!"

Stages

- Huize Zonnelied Ieper

- Az Damiaan Oostende

- St-Lucas Gent

- Jan Yperman


Vanhove Roel 

Diëtist    RIZIV 5-64545-92-601

Personal trainer

Chef

Zytholoog

Van jongs af aan steeds gepassioneerd door voeding. 

Daarom koos ik voor de opleiding Voedings- en dieetkunde. Tijdens mijn opleiding leerde ik voornamelijk het wetenschappelijke achter voeding. De werking van het lichaam en hoe de samenstelling van voeding in het lichaam wordt opgenomen. Helaas vond ik dat er weinig aandacht werd besteed aan de voeding zelf... Soorten winkels, soorten producten en hoe de bereiding er van mogelijk is. Want dat is toch wat we hele dagen doen?! 

Ik besloot om als bijkomende opleiding kok en kelner te Spermalie te volgen. Een dompeling in de gastronomie, maar ook een andere kijk op koken en verwerken van producten. Er bestaan meer technieken dan alleen bakken, koken en grillen. Ik zag deze opleiding als het praktische gedeelte van een diëtist. Kort op de bal kunnen spelen hoe je omgaat met ingrediënten.

Tussentijds ben ik enorm bier gepassioneerd. Ik volgde de opleiding biersommelier. Een studie om als missionaris bier te promoten in zowel gastronomie als in dieet. Ooit een diëtist geweten die bier promoot? Neem contact op en je weet waarom!   Bijscholing

- Vision4Body Painfree Movement

- Module 1 gut health (coachjakecarter)

- Herborist Europese Academie Plantengeneeskunde

- Kaasmeester Syntra West